Saturday, August 31, 2013

Raw food tårta

Då var det dags att testa något nytt igen, 
Igår blev det en rawfood tårta. 
 
Supergott alternativ för mig som inte kan använda vanlig tårtbotten! :) 

Recept:
Botten
Mixa 200g mandel, 8 färska urkärnade dadlar med 2dl jordgubbar i en matberedare/med en stavmixer
Platta ut smeten i en pajform. 

Topplager
Pulvrisera 200g cashew och 2tsk vaniljpulver i matberedare/stavmixer. 
Tillsätt 4 dadlar och 2-3msk kokosolja och mixa. 
Tillsätt 1dl vatten. 
När du fått en jämntjock massa brer du den över bottenlagret. 

Garnera med bär eller frukter! :) 

Väldigt lätt att göra. 
Det jag kan rekommendera är att göra bottenlagret tjockare alt ha bananer i topplagret också. :)

No comments:

Post a Comment